keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Piksöös & Pariisin reissu

Aina silloin kun ei keksi uutta kuvattavaa tai kelit ei harrastusta suosi, niin sitä alkaa tonkimaan kovalevyn uumenista jotain vanhaa kuvaa josta jotain saisi jotain aikaan. Tässä muutama ruutu, jotka olen kuvaillut jo aiemmin tänä kesänä. Joku ne saattoi bongata jo portfolion puoleltakin, mutta laitetaas ne tännekin.
Reissukuumekin alkaa kovasti nousta, kun ensi viikolla lähdetään mamman kanssa vihdoin häämatkalle :) Kohteeksi valittiin Pariisi, koska se on erittäin mielenkiintoinen kaupunki monelta osin. Ollaan molemmat oltu aina kiinnostuneita kaikenlaisten paikkojen historiasta ja sen vuoksi viime vuonna tehty Rooman reissu oli kyllä mahtava! Pariisin nähtävyydet, ruoka ja viinit on varmasti sellaista joista tullaan nautiskelemaan täysin rinnoin. Saa nähdä miten pari "ei niin kielitaitoista" Ranskanmatkaajaa pärjää patonkimaassa.

Kamera pääsee taas ahkeraan käyttöön ja kuvia tulee varmasti otettua paljon. Tähän hätään kun löytäisi vielä jostain edullisesti valovoimaisemman laajispään zoomikakkulan (esim. Tamron 17-50mm f2.8, Sigma 18-50mm f2.8 tai Sigma 17-70mm f2.8-4.5) niin olisipa mainio homma. Jos satut siis omistamaan edellä mainittuja linssejä ja haluat tehdä pikaiset kaupat, niin pistäppä mailia ---> ollijantti(at)netti.fi

4 kommenttia:

vv kirjoitti...

heps,

jos kerkeet la vielä miittailemaan:

http://www.flickr.com/groups/valaisumiitti_lpr/discuss/72157622279290094/#comment72157622439081916

Oskari- kirjoitti...

Ai piru ei taida tällä kertaa ehtiä mukaan. Reissuun pitäisi lähteä juurikin noita aikoja lauantaina. Seuraavaan kertaan taas.

vv kirjoitti...

Kannattaa muuten hetkinen odotella tuon 2.8 zoomin kanssa jos ostos ei oo viel ihan pakollinen, tamron julkas just kuvanvakaajallisen vastineensa joten siel rintamalla alkaa kohta aika myllerrys(tuolla uudella hintaa sinne 450e luokkaan)

Oskari- kirjoitti...

Sitä kuvanvakaajallista versiota myös katselin, mutta ajattelin että olisin jostain löytänyt sen vanhemman mallin käytettynä, hieman huokeammin ja pirun nopeasti :) Reissun päälle lähdetään maanantaina, joten viikonlopun aikana voisi koittaa sitä vielä jostain kalastella.