tiistai 17. tammikuuta 2012

Saksassa (Päivä 1)

Tuli työkeikkaa Saksaan, joten maanantaina iltapäivällä heitettiin kamat taksiin ja karautettiin kohti Rissalan lentokenttää, josta lensimme ensin Helsinkiin ja sieltä sitten jatkolennolla Berliiniin. Berliinin lennolla viereen sattui mukava noin kuusikymppinen herra, jolla riitti juttua aina Jazz-musiikista rokkiin ja taideharrastuksista valokuvauksen kautta potkunyrkkeilyyn. Lento meni muutenkin ihan leppoisasti Kurt Cobainin kirjaa lukien ja tapasta maistellen.


Tapas-lautanen ála Finnair

Berliinin kentällä laukut löysivät matkaajat nopeasti, joten suuntasimme seuraavaksi autonvuokraushommiin Hertzille. Bemareiden, Porschejen, Jaguarien ja Mersujen täyttämästä autohallista löysimme oman Hyundai i30:n :) Kamat konttiin, Gepsistä suuntima ja sitten autobahnalle!Moottoriteillä ei pahemmin valaistusta ole, joten hyvistä ajovaloista on todellakin hyötyä. Kaistoja löytyy myös sen verran, että kannattaa olla tarkkana missä kohtaa suhailee. Vasemmassa reunassa tietä kannattaa huomioida ettei jää jalkoihin, koska epähuomiossa tehdyn kaistanvaihdon seurauksena voi olla takakontillisen täydeltä Porschea/Audia/yms joka lähestyy takaapäin kolmatta sataa. Toisena seikkana kannattaa pitää huolta, että oikea liittymä löytyy ekalla kertaa, koska pienen lenkin tekeminen motarilla voi kestää pienen ikuisuuden.


Joku oli tötöillyt ruuhkassa ja kissalan pojat oli heti kärppänä paikalla.

Pääsimme kuitenkin turvallisesti perille Rudolphsteiniin, jossa meitä odottelikin Saale-hotellin ystävällinen henkilökunta. Sen verran alkoi ajomatkalla hiukomaan, että suuntasimme suoralta kädeltä iltapalalle, joka oli hyvin hyvin saksalainen.


Vähäkalorinen lihalautanen ja pari tuoppia toimii aika hyvänä nukutusnuijana päivän päätteeksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et vuokrannut Sixtiltä? Paljon halvemmat hinnat!

Oskari- kirjoitti...

Firman piikkiin meni ;)