maanantai 28. toukokuuta 2012

"A Day in the World"

"A Day in the World" on maailmanlaajuinen valokuvaustapahtuma, jota vietettiin ensimmäistä kertaa 15.5.2012 Tarkoituksena on kerätä kuvia ympäri maailmaa yksittäisiltä henkilöiltä yhden päivän ajalta. Kyseessä ei ole mikään kilpailu tai ammattikuvaajien karkelo, vaan mukaan pääsee ihan minkälaisella kalustolla tahansa. Tämä kuulosti sen verran mukavalle projektille, että olihan se pakko ottaa osaa.

Halusin pitää kameraa mukana koko ajan riippumatta tilanteesta ja niinpä päädyin nakuttamaan kuvia pääosin iPhonella sekä sitten illalla kotona Canonilla. Kuvia sai lähettää palveluun ainoastaan max.10 kpl ja valkkaus oli todella vaikeaa lähes sadan kuvan joukosta. Jostain syystä palvelu kadotti yhden kuvan, joten osaltani kuvia sinne meni siis 9 ruutua.

Tsekkaappa allekirjoittaneen tuotokset TÄSTÄ.

Idea oli hyvä, mutta toteutus ontui aikalailla sivuston osalta. Latasin nuo kuvat tuonne kahteen kolmeen kertaan ja silti yksi katosi jonnekin? Lisäksi kirjoitin kuvien yhteyteen tarinat kellonaikoineen sekä kuvauspaikkoineen ja sieltähän ne sitten puuttuu monesta kuvasta. Noh, jospa ensi vuonna homma sujuisi jouheammin :)

Ei kommentteja: