maanantai 27. toukokuuta 2013

Huoltokokemuksia (Osa 2)

Viikko taas vierähti koneen huoltoon lähdöstä ja soittelin jälleen sen perään...Eivät osanneet Kuopiosta sanoa tilannetta. Tätä osasinkin odottaa, joten otinkin nyt yhteyttä suoraan huoltopajalle (johon oli kuulemma turha soittaa, koska eivät antaisi sieltäkään mitään tarkempaa infoa). Itseasiassa sieltä vastannut henkilö osasi sanoa tarkalleen mikä oli tilanne. He olivat joutuneet odottamaan näytön lasia muutaman päivän, mutta nyt kone oli jo lähes kasattu ja odotti postitusta. Kone lähtisi perjantaina 24.5 takaisin Kuopioon ja olisi siis maanantaina noukittavissa. Ilmoittelevat sitten kyllä paikallisesta liikkeestä.

Odottelin aamupäivällä kuin pieni poika joululahjojen avaamista milloin puhelimeen kilahtaa viesti koneen saapumisesta. Eipä kuulunut aamulla mitään. Kello alkoi repiä jo kohti puolta kolmea eikä vieläkään kuulunut mitään. Olin aiemmin painottanut, että koneella on sitten oikeasti kiire ja että toivoin heidän pitävän minut mahdollisimman hyvin ajantasalla tilanteesta. Alkaa hyvin nopeasti hommat kasaantumaan, kun vehkeitä joutuu odottamaan.

Malttamaton kun olen, niin soitin jälleen Kuopion liikkeeseen. Sain kuulla ettei kone ollut ilmeisesti saapunutkaan päivän postissa. Muutoinhan olisin saanut siitä ilmoituksen aamuvuorolaisilta. Iltavuoron jamppa lähti kuitenkin tsekkaamaan vielä päivän postisaalista. Kappas, niinkin pieni paketti kuin 27" iMacin pahviloota oli tyystin jäänyt huomaamatta aamuvuorolta ja kone olikin tullut Kuopioon.

Katsotaan mitä sieltä löytyy tällä kertaa :)

Ei kommentteja: