tiistai 7. toukokuuta 2013

Julkaisuja

Alkuvuosi on ollut valokuvauksellisesti todella kiireistä, mutta samalla antoisaa. Kuvien käsittelyn ja muun oheistoiminnan parissa on vierähtänyt sen verran paljon aikaa, että bloggailu on tullut laiminlyötyä pahasti. Pahoittelut. Koitetaan taas tsempata!

Nyt kun on taas hetki aikaa hypätä pois jäniksen selästä ajattelin vähän summata ja jakaa teille hieman maistijaisia tehdyistä töistä.

Beautyzone

Aikaisemmin pistinkin yhden ruudun Beautyzonen kuvauksista blogiin ja kyseinen kuva onkin ollut lähiviikkoina laajasti esillä niin printti- kuin verkkomediassakin. Kuvaa on käytetty niin mainoksissa, tiedotteissa kuin facebookin profiilissakin. Lämmittää kyllä sydäntä, kun näkee oman työn pääsevän esille! Tässäpä yksi mainosleiska paikallisesta lehdestä, jossa tuo kyseinen kuva on:Äitienpäivä on muuten jo aivan kulman takana, joten nyt kannattaa alkaa miettimään äideille lahjaa. Perinteisen ruusupuskan sijaan äitimuorille voisi maistua myös kauneushoidot ja varsinkin Kuopion seudulta voin suositella Beautyzonea!

www.beautyzone.fi

Meidän perhe

Sain yhteydenoton asiakkaaltani, jonka perheelle tehtiin pari kesää sitten upeat vanhan ajan kuvat. Meidän Perhe-lehti oli bongannut kuvat jostain ja he olivat halukkaita käyttämään kyseisiä kuvia heidän "Kuva kertoo"-jutussaan. Tämä kuva pääsikin nyt sitten kyseisen lehden paraatipaikalle koko aukeaman kokoisena!Iltalehti

Muutamat henkilökuvaukset tuli tehtyä myös Iltalehteen. Olin tutun reportterin mukana tekemässä parin jutun kuvituksia Kuopion uudessa ja upeassa Matkuksen kauppakeskuksessa. Paikka on todella avara ja valoisa, joten eipä paljon paremmat puitteet voisi olla sisätiloissa kuvaamiseen.
Henkilökuvausten lisäksi pukkasi keikkaa myös tuotekuvausrintamalla. En ole varma onko niiden kuvien julkaisut olleet jo esillä, joten laitetaas niistä sitten juttua tuonnempana.

Instagram

Instagrammiin olen myös koittanut nakuttaa ruutuja vähän tiuhempaa tahtia. Jotenkin tykkään tosta ton kännykkäkuvauksen helppoudesta. Kuvien suhteen ei ole paljon suorituspaineita, ne saa nopeasti tekaistua valmiiksi ja samalla pysyy sommittelusilmä skarppina. Nykyisin kännyköiden kamerat on lähes tulkoon syrjäyttäneet pokkarit (ainakin omalta osalta) ja saahan niillä jo mukiin menevää laatuakin. Ainakin hyvässä valossa. Instagrammiinhan voi toki ladata mitä ja millä vehkeellä tahansa kuvattuja kuvia, mutta oma striimi koostuu tällä hetkellä vain ja ainoastaan iPhonella otetuista kuvista. IG:sta löytyy ihan maailmanluokan kuvaajiakin (mm. Dave Hill ja Calvin Hollywood), joiden kuvasarjaa tulee kahlattua usein läpi. Varsinkin Hill poikkeaa muista kuvaajista omaten lähes tulkoon kokonaan mustavalkoisen IG-kuvastriimin.

Ei kommentteja: