perjantai 2. huhtikuuta 2010

American Car Show

Aloimme kamuni kanssa pohjustamaan ACS:ta jo edellisenä iltana meillä Lappeessa saunan, safkan ja muutaman saunasihin merkeissä. Meininki oli toki maltillista, koska aamulla piti olla skarppina ajelemassa rinkulakeulalla kohti pääkaupunkia! Allekirjoittaneelle kerta olikin ensimmäinen kyseisessä tapahtumassa, joten mielenkiinnolla odottelin mitä tuleman pitää. Mainosten mukaan tarjolla on tuning autoja, off roadia, äänentoistoa, mopoja, prätkiä, amerikan rautoja sekä paljon muuta. Kattellaas mitä löytyi.


Menomatkalla kyseinen jenkkirautakolonna hurautti meistä ohitse, mutta erään vanhan letukan mylly sylkäisi öljyt pitkin piennarta. Komea savu varoitti tapahtuneesta jo pitkän matkan päästä.


Helsinkiin saavuttua jäi vielä pullakahvien verran luppoaikaa. Eksyttiin ajelemaan johonkin idylliseen puutalokortteliin, kun etsittiin raha-automaattia.


Sitten päästiinkin jo asiaan. Ekaksi pyörittiin tuning-osastolla, jossa kumijaloista oli saatu tehtyä kyllä hienoja kulkimia.


Caliber-Mäyrä


Jos tykkää valkoisesta ja kaiuttimista, niin tässä varma valinta autoksi.


Lappeenrantalaista edustamista offroad-osastolla.


Bongaa Paluu tulevaisuuteen-leffoista tuttu Delorean.


Sitten mopo-osastolle. Tämä tipun keltainen moottoripyörä voisi olla kevät kelillä mukava katseenkääntäjä, kun terassien ohi kurvaisi.


Kromia, punaista/mustaa maalia. Kelpais :) Valaistus tekee kyllä mopolle kunniaa.


Prätkäosastolta löytyi myös kuvauspiste, jossa kuvaaja olikin työssään erään mopedin kimpussa.


Ulospäin käppäilessä pysähdyttiin ihailemaan vielä vuoden 1966 Shelby Cobra CSX:ää. On muuten aika järjetön laite. Tuollaiseen ammeeseen, kun on ahdettu 800 heppaa, niin voi vaan kuvitella millaista tuolla on ajaa. Tai sitten ei voi edes kuvitella...pitäis päästä kokeilemaan ;)

Kiitokset vielä Petterille mukavasta reissusta!

Ei kommentteja: