sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

KISS

24 vuoden fanitus sai lisää nostetta, kun pääsin vihdoin näkemään maskinaamat livenä Tampereella 10.6.2010 Sauna Open Air-festarien avauspäivänä! Porukkaa oli kertynyt paikalle noin 15000 henkeä ja kelit sattui passelisti kohdalleen. Päivä/alkuilta pohjustettiin tulevaa keikkaa ystäväpariskunnan luona Tammelassa katsellen KISS-dvd:ltä vanhoja keikkoja, saunoen ja syöden isännän väsäämää maukasta pizzaa :)

Keikka alkoi kerrankin etuajassa. Kello 19.51 rokki rämähti soimaan ja sarjakuvamaiset hahmot laskeutuivat päälavalle. Yleisö oli välittömästi mukana ja siitä alkoi parituntia kestänyt rockspektaakkeli! Biisilista oli erittäin kova. Bändi veti mm. seuraavat veisut: Deuce, 100000 years, Kissing time, I was made for loving you, Beth, God gave rock´n´roll, Shout it out loud, Detroit rock city ja monta muuta. Deuce on itselle se biisi, joka kolahti ekan kerran kaikkein kovimpaan.

Kiss on tunnettu varsinkin esiintymistaidoistaan ja kuten Gene joskus on sanonutkin "Kun ei taidot riitä soittamiseen, niin täytyy shown olla näyttävä ja kovaääninen!" :) Täytyy kyllä myöntää ettei lavashow:ssa oltu paljoa kursailtu. Pyrotekniikkaa oli käytössä lähes joka biisissä. Paul liihotteli yleisön yllä vaijereita pitkin, Gene keikkui lavarakennelman kattopalkeissa, Eric nousi rumpukorokkeineen ilmaan jne. Lopun kruunasi vielä paperisilppusade sekä ilotulitus. Kerrassaan mahtavaa!

Alueelle ei saanut viedä järjestelmäkameroita, joten taas oli tyydyttävä räpsimään pokkarilla. Olisipa tullut hyviä ruutuja, jos olisi saanut telellä läiskiä kuvia ;) Noh, tärkeintä oli kuitenkin päästä näkemään keikka.

Kiitokset vielä Makelle ja Silvalle, sekä kaikille muille kavereille/tutuille loistavasta reissusta!













Ei kommentteja: