tiistai 19. lokakuuta 2010

Valaisumiitti Rutolassa

Pidettiin jälleen Lappeenrannan porukalla valaisumiittiä Rutolan vanhalla ylivientilaitoksella, joka on ollut jo vuosia eläkepäivillä. Tollaisia hylättyjä paikkoja olisi hieno löytää lisää. Urban exploration-sivustolle on kerättykin joitain paikkoja, joissa porukka on käynyt seikkailemassa. Täytyy aina muistaa, että liikkuminen tälläisissä paikoissa voi olla vaarallista ja usein kiellettyä.

www.uer.ca
Rutolan ylivientilaitos (uer.ca)

Saimme miittiin mukaan myös uusia kasvoja, Tommin ja Petran. Tommi on Mikkeliläinen kuvaaja, jonka Rangeria + salamaa muun muassa testattiin ahkerasti. Täytyy kyllä sanoa, että juuri sellaiset niiden valojen kuuluisikin olla :) Noh, ei auta köyhän strobistelijan kuin pärjätä sillä mitä on. Petra toimi meille hyvänä mallina, jolle menee kiitokset poseerauksista :)

Mitään varsinaista teemaa tai muuta juttua ei ollut kuvattavaksi, vaan tehtiin perus henkilökuvausta rosoisessa miljöössä. Kuvasin sekalaisella kahden valon setupilla. Testasin myös Jarkon 12-24 millistä 1D:n kanssa ja aika laajaa kuvaa saa tosiaan tehtyä 1.3x croppikennoisella. Ihan mukava linssi kuvata, mutta kuvanlaadullisesti jättää toivomisen varaa ainakin reuna-alueilla.









Ei kommentteja: