perjantai 6. huhtikuuta 2012

Muutoksia

...työelämässä. Vihdoin. Olen nyt viimeiset 1,5 vuotta ajellut päätyöni puitteissa komennuspaikasta toiseen, mutta viime maanantaista alkaen päivittäinen työmatka lyheni rapiat 130km, joka tarkoittaa kahta tehokasta lisätuntia päivässä tehdä kaikkea muuta. Vaikka komennushommat kasvattavatkin tilipussia, niin aika on sellainen mitä on oppinut vuosien varrella arvostamaan. Kuvaushommien tiimoilta tulee sitten ajeltua asiakkaiden luokse kauemmaksikin, mutta se onkin eri juttu :)

Kuin pisteeksi i:n ja reissuhommien päälle lähdettiin viime perjantaina (29.3.) työporukalla Tahkolle virkistäytymään vuosittaisen "Wekopilkki"-tapahtuman merkeissä. Ja kyllähän sitä viihdyttiinkin, niin mäessä kuin sen ulkopuolellakin! Pilkit tosin jäi (taas) kotiin ja ainoat kumpparit jotka mukaan tulivat joutuivat toimimaan heittovälineinä saappaanheittokisassa. Puitteet oli mitä mainioimmat ja särvintä/hörpintä tarjolla jos jonkinlaista.


Ei voi mennä vikaan, jos varaa mökin nimeltään "Palatsi" :)

Kun vatsat oli syöty täyteen ja kylvetty työviikon pölyt pois hartioilta, niin heitettiin kanttipaitaa päälle ja suunnattiin kohti Popedan keikkaa Piazzaan. (Note to self: Älä osta enää koskaan Piazzaan Vip-lippua. "Jonon ohi" pääseminen tarkoitti käytännössä sitä, että Vipit jonottivat omassa jonossaan aivan yhtä kauan kuin muutkin asiakkaat). Ehdittiin kuitenkin parahiksi lauteiden äärelle, jonne kipusi Rokkikukko-Mustajärvi & Co. vetäen sitä mitä parhaiten osaavat!Aika yllättävän mallikkaasti iPhoneNelosella nappaili keikkakuvia, vaikka kuvaaja olikin hieman punaviinin ja rokin yhteisvaikutuksen alaisena. Nuohan menisi kymppikuvina ihan heittämällä.

Kiitokset reissun järjestäjille sekä kaikille mukana olleille. Ensi vuoden reissua odotellessa :)

Ei kommentteja: