maanantai 12. tammikuuta 2015

Uintivarusteita

Kuten aiemmassa uintipostissa mainitsinkin, niin käytin aluksi aika paljon pullaria. Sen avulla sain korjattua alakropan asentoa kohdalleen ja pystyin myös keskittymään käsitekniikan parantamiseen. Potkutekniikkaa tuli treenattua puolestaan sitten jonkin verran laudan avulla uiden. Kun eri osa-alueet osoittivat kehittymisen merkkejä, niin aloin harjoittelemaan "koko paketin" pitämistä kasassa. Vaikka pidinkin pullarin antamasta avusta niin se kuitenkin rajoitti jalkojen käyttöä. Sain eräältä kaverilta hyvän vinkin eräästä tuotteesta, josta on sittemmin tullut vakiokalustoa treeneissä.

Lava Pants

(Kuva: shopify)
Lava Pantsit ovat siis 5mm paksut puolipitkät neopreenihousut eli suomeksi sanottuna märkäpuvun housut, joissa on hieman lyhyemmät lahkeet. Housut antavat nostetta alakropalle pullarin tavoin ja ovat parhaimmillaan pitkien matkojen harjoittelussa. Vaikkei housut olekaan niin älyttömän hankalat pukea, niin käytän silti sekalaisessa tekniikkatreenissä mielummin pullaria. Ei näitä yhden treenin aikana kuitenkaan tee mieli repiä useampaan kertaan päältä pois ja pukea sitten taas uudestaan

Noin kolmen kuukauden käyttökokemuksen jälkeen voin suositella näitä erittäin lämpimästi muillekin lajin harrastajille! Varsinkin triathlonia harrastavat löytävät näistä hyvän apuvälineen talven allaskaudelle.

Ei kommentteja: