torstai 5. helmikuuta 2015

Maitomaa


Eräs viime vuoden suurimmista julkaistuista kuvaustöistä oli Order marketing innovation agency Oy:n kanssa toteutettu markkinointityö Suonenjoella sijaitsevalle Osuuskunta Maitomaalle. Maitomaa uudisti nettisivujaan ja samalla heillä oli toiveissa tehdä "Maidon Matka"-niminen palvelu, jonka avulla asiakas voi jälijittää juurikin sen maidon jota lorautti aamukahviinsa. Syöttämällä purkin kyljessä olevan koodin maitomaan nettisivuilta löytyvään palveluun näkee mistä tilalta maito on peräisin.

Maidon matka

Maitoa tuottavia tiloja oli kuvattavana yhteensä kymmenen, joten kuvaushommaakin riitti mukavasti. Tämä oli kaiken kaikkiaan yksi hauskimmista kuvausprojekteistä tähän mennessä :) Pääsimme Orderin AD:n Tarmon kanssa tutustumaan erilaisiin tiloihin sekä mukaviin Suonenjokelaisiin ihmisiin. Myös tilojen eläimet tulivat hyvin tutuiksi. Varsinkin laitumilla olleet lehmät oli meistä varsin ihmeissään ja enpä muista milloin rotsini olisi ollut näin kuolassa kuvauskeikan jälkeen :D

Käys ostaen purkki Maitomaan valkoista ja tsekkaa palvelu täältä: Maidon matkaNettisivuilta löytyy paljon allekirjoittaneen käsialaa olevia kuvia. Nettisivukuvien lisäksi tehtiin hieman elävämpiä tuotekuvauksia studion puolella, jossa taiteiltiin voista ja persiljasta asetelmia, tuunattiin raejuustoa herkullisen punaisilla vadelmilla sekä loiskuteltiin maitoa :) Nämä kuvat menevät ilmeisesti mainoskäyttöön ja tulevat julkaisuun myöhemmin.

Ei kommentteja: