maanantai 1. marraskuuta 2010

Kiinan ihmeitä

Akkukahva by Meike

Ykkössarjalaisella kuvailun jälkeen on tuo viissatanen alkanut tuntumaan aikamoisen pieneltä. Pienihän se tosin onkin. Monasti on tullut mietittyä ostaisiko siihen akkukahvan, mutta se on jäänyt yleensä pinnallisen pohtimisen asteelle. Nyt kun kohdalle sattui Meiken kahva asevelihintaan/kotiovelle tuotuna, niin ajattelinpa ostaa sellaisen. Kahvasta löytyy muutamat perussäätöihin riittävät napit + rulla. Ote on pirun hyvä! Kelpaa taas satasarjalaisellakin kuvata :)


(Kuva: Photoritma)


(Kuva: Towerloop)


Yongnuo YN-462

Yhdelle salamalla oli vielä tarvetta, joten hommasin tuollaisen Kiinan ihmeen kameralaukkuun. Todella simppeli manuaalisalama, josta löytyy portaaton tehon säätö. Siinäpä ne ominaisuudet sitten olikin :D Kääntyvään välähdyspäähän on myös integroitu valkea heijastinlevy sekä läpinäkyvä diffuuserilevy. Strobistitouhuiluun oikein passeli tuikku.


(Kuva: Sentrakamera.com)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Typerä kysymys mutta mihin tarkoitukseen tuota akkukahvaa oikein käyrtetään ? :D ite oon hankkimassa nikon D3100 ja joku suositteli siihen akku kahvaa .

Oskari- kirjoitti...

Akkukahvasta (toinen käytetty nimi on pystykuvauskahva) on monenlaista hyötyä. Ensinnäkin sisään mahtuu kaksi akkua (Meiken kahvan mukana tuli myös akkupatterikelkka). Pystykuvauskahva mahdollistaa huomattavasti paremman pystykuvauksen, koska tarvittavat napit löytyvät myös itse kahvasta. Lisäksi kahva antaa kokoa ja vakautta muuten niin pienikokoiseen runkoon, joten ote on varmasti parempi. Suosittelen!