sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Tampere

Oli jälleen aika lyödä taas palloa firman kaukkisturnajaisten merkeissä. Tällä kertaa järjestäjänä oli Tampereen toimisto. Pelit pelattiin Nokialla, josta hallivaraus löytyi kaikkein helpoiten.



Yksinkertaisen runkosarjan vei suvereenisti Lappeenrannan tiimi, jossa olin siis ulkopaikkakuntalaisena vahvistuksena. Finaalipelissä tulikin sitten Porilaisilta turpaan oikein urakalla ja pytty lähti nyt (väliaikaisesti) sisustamaan Porilaisten tylsää kahvihuonetta ;)



Otin myös uuden putken (70-200 f4L) testiin tositoimissa. Aina kun tulin itse vaihtoon, niin koppasin kameran käteen ja kuvasin peliä :). ISO:t täytyi ruuvata 1600 asti ja kuvata täydellä aukolla, että sai suljinajat pysymään 1/250 sekunnissa.







Pelien jälkeen porukka siirtyi Tampereen keskustaan Finlaysonille Media54:n saunatiloihin. Isot kattohuoneiston saunatilat tarjosi viihtyvät puitteet jälkipeleihin, jota pelattiinkin sitten useita tunteja. Allekirjoittanut + pari muuta herraa lähtivät kohti Helsinkiä ja edessä siintävää viikonlopun mittaista seminaaria Tallinnassa :)





Ensi vuonna turnauksen veturina toimii Varkauden toimisto. Aiemmin näitä pelejä ei ollakaan pelattu Savossa, joten kahdennettoista turnajaiset ovat enemmän kuin tervetulleet tännepäin Suomea.

Ei kommentteja: