lauantai 24. joulukuuta 2011

2011

Taas vuoden vaihduttua on aika katsella kuinkas se edeltävä vuosi menikään. Vuosi 2011 jää varmasti mieleen yhtenä elämäni muistorikkaimmista vuosista! Isoja asioita tapahtui niin siviili- kuin työelämässäkin.

Perhe


Ensiksi on tottakai mainittava oman pojan syntymä. Eipä parempaa oltaisi voitu toivoa :) Tuukka on vallannut oman perheensä lisäksi myös muiden ystävien, sukulaisten ja kavereiden sydämet. Pienestä ihmisen alusta on kasvanut jo muutamassa kuukaudessa kovasti touhuava pieni mies! Peetukin on ottanut "veljensä" hyvin vastaan ja pojat viihtyvät välillä oikein hyvin vierekkäin samalla leikkimatolla. Pientä itsekurin kasvatusta on joutunut Peetukin tekemään lähinnä Tuukan lelujen osalta :)



Asuminen

Kuopioon muutto vuoden (2010) joulukuussa oli meille iso juttu. Etelä-Karjala jäi taakse ja oli aika palata (lähes) juurilleen. Vuosi 2011 menikin tutustuessa uuteen kotikaupunkiin. Tai onhan paikka jo ennestään tuttu siellä aikoinaan rellestäneelle opiskelijalle, mutta silloin tuli tutustuttua enemmän viihdetarjontaan kuin kaupunkimiljööseen. Nykyään sitä mielummin tutustuu kaupungin ravintolatarjontaan hyvien sapuskojen merkeissä. Tai no...ettei nyt ihan valehteluksi menisi, niin löytyy kaupungista hyvät terassitkin ;)

Nyky-Kuopio on kaupunkina mukava ja kehittyvä paikka. Kaikkea löytyy mitä tarvitsee ja uutta rakennetaan koko ajan. Edullisista sisustusjutuista ja suomen halvimmasta lihapulla-ateriasta tykkääville löytyy Kuopiosta myös kohta Keski-Suomen ainoa Ikea. Itseä taas enemmän kiinnostaa mitä kaikkea uusitulle Torille tulee. Uutta leffateatteria ollaan kaavailemassa myös jonnekin päin keskustaa, joka on kyllä hyvä juttu leffojen ystäville.



Urheilu

Menneenä vuonna otin pitkästä aikaa hieman rennommin urheilun kanssa. Toki liikuntaa täytyy saada sellainen hyvältä tuntuva määrä, mutta kilpailuissa juoksemiset jätin suosiolla pois. Liikuntamahdollisuuksia Kuopiossa on paljon. Itseä kiinnostaa uudet polut ja paikat, jossa maastopyörää voi ulkoiluttaa tai käydä juoksemassa. Jynkän vuori ja Neulamäki onkin tullut jo melko tutuksi Kuopiossa jo pitempään asuneiden ysävien opastuksella. Laskettelukeskuksia löytyy myös lähialueelta useampikin (Tahko, Kasurila, Antikkala, Vatuski), mutta tämä talvi antoi odottaa kauden aloittamista viime viikonloppuun saakka.



Työt

Työrintamalla on tapahtunut myös isoja muutoksia. Perustin oman yritykseni kesällä ja toiminta onkin lähtenyt mukavasti käyntiin. Ihan vielä en uskaltanu hypätä päätyöni parista pois, vaan toimin sivutoimisena yrittäjänä. Uusia asiakkaita/yhteistyökumppani on tullut vuoden aikana paljon ja siihen olen todella tyytyväinen.



Inssihommien saralla sain jo 2,5 vuotta kestäneen lomautuspeikon pois selästä ja hommaa riittää nyt mukavasti.


Näkymää toimiston ikkunasta Varkaudessa.

Sellaista ja paljon muutakin piti viime vuosi sisällään noin pikaisesti läpikäytynä. Toivottavasti alkanut vuosi toisi tulleessaan kaikkea mukavaa :)

Ei kommentteja: