keskiviikko 22. elokuuta 2012

Blogiin muutoksia

Lisäsin blogiin pari toiminnallista juttua.

Myytävänä

Kun tätä tavaraa tuntuu kertyvän jatkuvasti ihan myyntiin asti, niin ajattelin tekaista niille sitten oman pysyvämmän myyntipalstan. Myyntipalstalle voit surffata blogin otsikon alla olevasta linkkipalkista klikkaamalla "Myytävänä"-linkkiä. 

Päivitän sivua aina sitä mukaa kun kauppa käy tai uutta tavaraa tulee myyntiin. Edellisen päivityksen päivämäärän näet heti sivun ylälaidasta. Myyntiartikkelit vaihtelevat kaikesta harrastuksiin, vaatetukseen, kotiin yms. liittyvästä uudesta ja käytetystä tavarasta. Tuotteet ovat lähtökohtaisesti tietysti ehjiä, mutta jos jossain jotain mainitsemisen arvoista vikaa tms. löytyy, niin siitä toki aina mainitsen.

Tuotteiden toimitus hoituu joko noutamalla, postittamalla tai jossain tapauksissa voin myös toimittaa tuottee(n)/(t) ostajalle.

Piipahda tsekkaamaan aina aika ajoin, jos sieltä löytyisi jotain ostettavaa ;)

Instagram

IPhoneen kun on saatavilla jos sun vaikka minkälaista kamerasovellusta, niin ajattelin laittaa omasta Instagramminsta streamin tonne oikeaan sivupalkkiin. Jotenkin kännykällä tulee kuvattua ihan häröjä juttuja, koska se on kuitenkin jatkuvasti mukana. Oikealla kamerakalustolla otetut kuvat on aina enemmän/vähemmän suunniteltuja ja tietynlainen arkipäivän spontaanisuus puuttuu. Puhelimella kuvaaminen on ihan hyvä tapa pitää yllä luovuuttaa /sommittelua yms. ja irtautua niistä manöövereistä joita on "oikean" valokuvaamisen myötä itselleen kehittänyt.

Ei kommentteja: