torstai 20. joulukuuta 2012

Tallinna

Vuosien varrella tullut vietettyä vaikka minkälaisia polttareita, mutta tähän mennessä ollaan pysytty kotimaan rajojen sisäpuolella. Tällä kertaa päätettiin kuitenkin tehdä poikkeus ja lähdettiin juhlimaan naimisiin menevän ystävän viimeisiä "poikamiespäiviä" Suomen rajojen ulkopuolelle, Tallinnaan! :)

Tallinna tarjoaa varsin loistavat puitteet tälläiseen toimintaan (enkä nyt tarkoita "sellaisia" paikkoja ja palveluita). Baari- ja ravintolatarjontaa on varmasti riittävästi jokaiseen makuun ja niitä täytyi tottakai hyödyntää. Tämän reissun parhaina paikkoina ja palveluina mainittakoon:

St.Patrick's

Täältä löydät maistuvien ruokien lisäksi myös hyvän valikoiman viskejä. Viskistä pitävälle päivänsankarillemme järjestettiin täällä makuhermoja hivelevä "Whiskey tasting". Täytyy sanoa, että itse omaan sen verran rahvaat makuhermot etten olisi tunnistanut yhtäkään.

Argentiina

Loistava ruokapaikka, jossa annoskoot alkavat olla jo toivottua tasoa. Lihan määrässä ei oltu turhia kursailtu ja valikoimaa löytyi aina villisiasta kalaan ja perinteisiin nautabiffeihin. Ähkyltä ei voitu välttyä tälläkään kertaa.

Beer House

Hyvä paikka ruuan sulatteluun / illan istujaisiin löytyy vanhan kaupungin siimeksestä. Beer House on avara, Itävaltalaishenkinen paikka, jossa on tarjolla usein elävää musiikkia. Olutta juodessa saa myös hyvän hauistreenin, koska kolpakot ovat paksua lasia ja isoin koko on luonnollisesti litran verran. Halutessaan täällä saa veren kiertämään myös kintuissa, koska bändin soittaessa tuntuu meininki olevan katossa.

Koska ryhmämme oli myös varsin liikkuvaista(kin) sorttia, niin yökerhojumppaamisen lisäksi oli keksittävä muitakin aktiviteetteja.

www.adrenalin.ee järjesti upean paintball-sodan lentokentän päädyissä olevissa vanhoissa rakennuksissa. Aiemmat splättikset ovat olleetkin enemmän korpisotaa kuin asutuskeskustaistelua, joten kokemukset tämänkin lajin osalta saivat tällä reissulla hieman uutta maustetta. Värikuulien lisäksi settiin kuului pommit, savut sekä tietysti jänispuku polttarisankarille.

Pilve apartment hotel

Majoituspuoli oli myös kohdallaan! Keskustan liepeillä sijaitsevassa huoneistohotellista löytyy majoitus isommallekin köörille. Penthousesta löytyy tilava kylpyosasto saunoineen ja porealtaineen.

Varaukset hoituu esimerkiksi --> Täältä.

Pics or it didn't happen:

Pahoittelut kuvanlaadusta. Huterassa mielentilassa kännykällä kuvattuna ei saa ehkä ihan sitä laadukkainta kuvatuotantoa aikaiseksi :)

Penthousen kylppäri
Soon sota ny!

Taistelutanner ja kylmä, harmaa marraskuinen pakkaskeli
Tuntematon sotilas
Vanhat rakennukset olivat mitä mahtavimpia tetsauspaikkoja

Pakkasella värikuulat tuntuu entistäkin kipakammalta! Kuvassa polttarisankarin selkäosasto.
Huoneen ikkunasta avautui idyllinen näky keskustan liepeillä sijaitsevaan puutalokortteliin.

Reissun terveysprotokollan mukaisesti alkupaloiksi vedettiin riittävä kasa pitsoja...

...ja jäkiruuaksi vähän biffiä!
Ei ollut tylsyydestä tietoakaan
Litran tuoppeja, itävaltalaishenkinen meininki ja elävää musiikkia. Suosittelen!

Vanhaa kaupunkia öisessä asussa

Tohi sinagi Tallinnasse. Seal meeldida! :)


Ei kommentteja: