keskiviikko 21. elokuuta 2013

iGoogle loppuu, olet valmis?

Vuonna 2005 perustettu iGoogle tarjoaa rekisteröityneille "ison G:n" käyttäjilleen mahdollisuuden kustomoida oman google-sivun parhaaksi katsomallaan tavalla. Itsellä kyseinen palvelu on ollut joka päiväisessä käytössä jo usemman vuoden ajan. Sieltä olen nähnyt aina firman varauskalenterin, rss-feedit, muistilaput, uutisvirran, sään, kellon, kääntäjän ja paljon muuta näppärää. iGooglella nuo kaikki sai nivottua kätevästi nippuun ja niihin pääsee käsiksi millä tahansa koneella kirjautumalla omalle Google-tilille.

Nyt tuo palvelu on kuitenkin tullut valitettavasti tiensä päähän. Mobiiliversiosta vetäistiin töpseli pois seinästä jo 31.7.2012 ja nettiversio kyykkää 1.10.2013. Turhapa tässä on alkaa harmittelemaan, vaan on alettava tsekkaamaan uutta ratkaisua. Seuraavan linkin takaa löytyy mielestäni muutama tsekkaamisen arvoinen palvelu korvaamaan iGooglen.

Vaihtoehtoja iGooglelle

Itse siirryin nyt käyttämään tuota Ighomea, koska se on todella lähellä alkuperäistä igooglea. Vaikka vanha koirakin oppii silloin tällöin uusia temppuja, niin joskus on parempi pysyä totutussa ;)

 (Kuva: www.stepbystep.com)

Ei kommentteja: