maanantai 25. tammikuuta 2010

Putken ostoa ja pirullista pakkasta

Sigma

Sainpas vihdoinkin uudistettua linssivalikoimaa laajispään osalta. Posti kiikutti viime viikon loppupuolella Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC Macron, jota olen tässä jo pitkään hamuillut. Valovoimaisemman zoomin käyttö vähentää "jalkazoomin" käyttöä, jota on joutunut käyttämään aiemmin primeillä (50mm f/1.8 ja 35mm f/2.8) kuvattaessa heikkovaloisissa olosuhteissa.


Valokuvaustavaraakin on mennyt mukavasti kaupaksi. Jalusta, Starblitzin salama sekä videokamera lähtivät uusille omistajilleen. Vivitarin salamastakin tehtiin jo kertaalleen kaupat, mutta joillekin näköjään tuo sitova tarjous on epäselvä käsite. Tällä hetkellä myynnissä olisi vielä seuraavaa:

-Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS (Uusi)
-Salama, Vivitar 2800 (Hyväkuntoinen)

Molemmat löytyy huuto.netistä, joten kipskaps poistamaan ne sieltä ;)


Treenit

Kerran tämä pirullinen pakkanen tuntuu nyt sitten jatkuvan, niin pitää kai unohtaa pakkasrajat ja suunnata rohkeasti jäiseen ulkoilmaan. Viimeksi on tullut treenattua näin kovassa pakkasessa joskus vuosia sitten. Tänään ajattelin kuitenkin käydä härnäämässä pakkasherraa juoksulenkin verran. Pakko sanoa, että lukema -27´C mittarissa näytti kyllä pahalta. Lopun pelin ei se menoa haitannut. Tarpeeksi lämmintä päälle niin mikäpäs siinä hölkätessä. Tosin lenkin aikana mielessä kolkutteli kokoajan ajatus lämpimästä kesäkelistä ja lenkkeilystä shortseissa :) No eiköhän ne kelit lämpene viimeistään puolen vuoden päästä!


Kännykkäräpsy huuruisesta lenkkeilijästä.

2 kommenttia:

vv kirjoitti...

Jokos oot huomannu mitä eroja kittiin verrattuna?

Oskari- kirjoitti...

Heh, eroa on kyllä kuin yöllä ja päivällä :) Piirto on paljon skarpimpaa ja CA:ta esintyy huomattavasti vähemmän.