torstai 6. toukokuuta 2010

iLuuri

Noniin, sainpas vihdoinkin hommattua itselleni kyseisen laitteen. Täytyy sanoa, että on siinä vaan koukuttava laite! On mennyt jo useampi päivä kuin siivillä sen kanssa säätäessä. Kavereiden luureja on tullut satunnaisesti testattua, mutta nyt vasta on päässyt kunnolla käsiksi sen sielunelämään.

Appstoresta on tullut ladattua jos jonkinlaista peliä ja sovellusta. Appsien hinnat ei tosiaan päätä huimaa. Toki löytyy kallistakin ladattavaa, mutta ilmaisia/alle parin euron sovelluksia löytyy pilvin pimein. Varsinkin storen valokuvausosastolta löytyi paljon ladattavaa. Tässä muutama pikainen testaus:

Autostichillä saa väännettyä näppärästi panoraamat. Kuvassa näkyy Lappeenrannan satamaa, sekä taustalla Pikisaari.



FFX Effect:llä saa tehtyä kuvaan sävytyksiä, vinjetointia, pehmennystä jne. Kuva on Lappeenrannan linnoitukselta.



Morelomolla saa myös mukavan efektin. Tämä spotti on pyörinyt pitkään kuvaussuunnitelmissa ja varmasti joskus tulee käytettyä joissain kuvissa:



Polarize on siisti softa, joka vääntää otoksista siis polaroideja. Tykkään näistä hieman tummahkoista sävyistä sekä raameista.







Kuvien tarkkuushan ei päätä huimaa, mutta tuskin kukaan pelkän kameran vuoksi puhelinta ostaa. Tai en minä ainakaan :) Itsellä kännykuvat menee lähinnä kotialbumiin, blogiin, matkakuviin sekä illanviettokuviin. Täytyy kyllä myöntää, että Nokian 5800xm:ssä on parempi kamera, mutta se ominaisuus ei vielä itsekseen saa tuotetta hyväksi.

3 kommenttia:

vv kirjoitti...

Nyt ei hahmota et mistäpäin(lpr?) tää on kotosin:

http://2.bp.blogspot.com/_8PcZ6jrmgzU/S-aBNqiLcqI/AAAAAAAABCw/sEi3sX1fE8g/s1600/iPhone_polaroid2.jpg

Oskari- kirjoitti...

Sehän on tuosta meidän etupihuksilta :) http://lh5.ggpht.com/_8PcZ6jrmgzU/S-aP93cvOYI/AAAAAAAABDk/1R3RIHYdZWc/s800/pikisaari_spotti.jpg

vv kirjoitti...

no ilmankos en tunnistanu :)