maanantai 17. toukokuuta 2010

Kuvausta ja photoshoppausta iPhonella

Aiemmin mainitsinkin kaikenlaisista valokuvaukseen liittyvistä iPhone-sovelluksista. Luuri taipuu melko mukavasti kuvankäsittelyyn ja hauskaa on välillä tehdä jotain kuvia silläkin. Tässä muutama foto menneeltä viikolta, jotka on käsitelty suoraan puhelimessa.


Torstaina käytiin ekaa kertaa vesillä tänä suvena. Peetu tykkää kovasti olla vesillä ja aina nautiskelee hymyssä suin ilmavirrasta :) Latasin luuriin kuvanvakaajasovelluksen mikä liikkuvassa ja tärisevässä veneessäkin antoi ihan passelia kuvaa. Näppärä työkalu.


Sunnuntai-iltana kävin Peetun kanssa iltalenkillä Pallossa juuri kun aurinko laskeutui Pallonlahden taakse. Harmitti pirusti, kun en ottanutkaan järkkäriä mukaan niinkuin alun perin suunnittelin. Virittelin kuitenkin iLuurilla näkymästä panoraaman.


Heh, Sitten photoshoppausta hieman rankemmalla otteella. Luurilla saa hauskasti vanhennettua ihmisen ja variaatioita löytyy mielettömästi. Kaikki naaman osat on erikseen muokattavissa :) Tämän kuvan tekemiseen meni kaiken kaikkiaan ehkä reilu viisi minuuttia. Ihon pystyy myös sävyttämään, niin että se vastaa alkuperäistä, mutta tässä kuvassa en jaksanut alkaa sitä enää fiksaamaan. Pikainen testi kuinka itsestä saa seniorin :)




Tässä vielä pari esimerkkiä naaman muokkauksesta. Pohjana siis omakuva.


Kaverin naama uuteen uskoon.

Käsittelyjälki on paikoittain ihan mukiin menevää, mutta reunakohdissa virheet näkyvät helposti. Toki oikealla photarilla jälki on ammattimaisempaa, mutta tarkoitus olikin koittaa mitä puhelimella saa aikaiseksi. Ihan mukavaa ajanvietettä jos ei muuta :)

Ei kommentteja: