lauantai 21. tammikuuta 2012

Saksassa (Päivä 4)

Neljäs ja viimeinen reissupäivä olikin sitten pyhitetty kotimatkalle. Tosin töitä tuli tehtyä vielä matkustamisen ohessa.

Aamulla ei ollut aikaa kupeksia ja lähdimmekin ajelemaan kohti Berliiniä lähes tulkoon heti heräiltyämme. Luvassa oli huono ajokeli ja aamuruuhkat, joten siksi oli hyvä varata tarpeeksi aikaa. Autobahnalla oli tilaa huristella, mutta vettä tuntui välillä tulevan ihan riittävästi. Päivän valjetessa alkoi vasemman puoleisella kaistalla nopeudet nousta aika huimiksi. Berliinin lähestyessä keli alkoikin parantua.

GPS olisi mielellään neuvonut meitä jonnekin aivan muualle kuin lentokentälle, mutta Flughafen Tegelin kylttejä seuraamalla löysimme perille suht vaivattomasti.Veimme hyvin palvelleen Hyundain takaisin Hertzin parkkiin ja lähdimme siemailemaan kahvia Starbucksiin. Asemalta ostettiin sitten myös muutamia tulijaisia.

Lento lähtikin lähes ajallaan (eli vähän myöhässä) ja niin sinivalkoiset siivet kuljettivat matkalaiset takaisin Savon sydämeen Helsingin kautta.Hki-Vantaa kentällä käytiin myös pyörimässä kaupoilla ja tälläinen olisi ollut jokseenkin mieluinen kotiin vieminen! Hinta ei vain oikein mahtunut tämän reissun budjettiin...Saksa ei ollut edelleenkään paska maa kuten Räty aikoinaan sitä kuvaili. Tämä tuli todettua jo edellisellä vierailulla maassa vuonna 2004. Ruoka on hyvää, ihmiset mukavia ja olutkin on maistuu oluelta :) Sellainen reissu tällä kertaa. Seuraavaa matkaa odotellessa!

Ei kommentteja: