keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Käyntikortteja

Oli taas aika laittaa uudet käyntikortit tilaukseen, kun tiedot ovat muuttuneet niin sähköpostin kuin domaininkin osalta. Muistin virkistämiseksi:

ollijantti@gmail.com
www.ollijantti.com
Kaverin suosituksesta kokeilin tällä kertaa tälläistä putiikkia: www.print100.com. Hän oli tilannut sieltä jokunen aika sitten kortteja täytyy sanoa, että jälki oli hyvää ja hinta oli halpa. 250 korttia postikuluineen oli sen 29,99 dollaria eli yhdelle kortille tulee hintaa meidän valuutassa alle 4 senttiä! Tekaisin tilin sivuille, latasin korttileiskat palveluun ja pistin tilauksen vetämään 7.5.2012.

Seuraillessani Fedexin seurantapalvelusta paketin etenemistä, niin ei tullut kovin suurena yllätyksenä, että arvon Pariisilaiset taas pelaavat paketilla lentopalloa pitkin pitäjiä. Pariisi on aina noiden kaukomaiden toimitusten pullonkaula ja siellä tuhraantuu aikaa pakettia siirreltäessä paikasta toiseen. Noh, tällä toimituksella nyt ei niin hengenhätä ollutkaan.


Paketti saapui kuitenkin perille saakka 15.5.2012. Tosin päivän myöhässä ilmoitetusta. Kortit oli pakattu muoviseen koteloon, jossa ne säilyivät hyvässä kunnossa kuljetuksen ajan. Laadultaan kortit olivat sitä mitä odotinkin eli hyviä. Suosittelen kaikille käyttämään kyseistä kioskia! Luotettavaa, helppoa ja halpaa :)

Ei kommentteja: