maanantai 10. toukokuuta 2010

Ketjut kireällä

Fillarikausi on saatu jo mukavasti käyntiin, jos epävakainen keli otetaan pois laskuista. Aurinkoisia ja kuivia päiviäkin on riittänyt ja olen koittanut parhaani mukaan käydä kuluttamassa maanteitä. Tälle kaudelle hommasin tosiaan "uuden" maantiesukkulan, Peugeot Performancen ja möin retro-Crescenttini Rolloon uudelle omistajalle. Kylläpä muuttui taas harrastus, kun sai uutta kalustoa alle. Pösöllä on mukavan kevyt rullailla vaikkei se mikään höyhen olekaan. Kunnostusta pyörä ei vaatinut juuri lainkaan. Uudet tankoteipit tankoon, eggbeaterit kiinni kampiin ja sitten treenaamaan!









Maastopyöräkauden sain aloitettua vasta eilen. Vaikka maastoajoon olikin yllättävän hyvä tatsi talven jäljiltä, niin en ihan vielä ottanut kaikkia tehoja irti. Kävin mylläämässä pitkin Huhtarin/Sammonlahden/Skinnarilan polkuja noin 1,5h verran. Törmäsin yliopiston takana muutamaan tuttuun mtb-jannuun ja heidän kanssaan meninkin puolet lenkistä. Hyvä pk-lenkki kaikin puolin.

Seuraava päivitys fillareiden osalta taitaa olla mtb-pyörän satula. En tiedä mikä vanhassa penkissä tuntui niin oudolta, mutten meinannut millään saada miellyttävää ajoasentoa. Onhan se tosin jo parhaat päivänsä nähnyt, joten taitaisi olla muuten aika vaihtaa penkki kevyempään, mukavampaan ja ainakin ehjään :)





Kisojen osalta koko kesä on aika epävarmaa kaikenlaisten kiireiden/juhlien/menojen osalta. Tuuppasin tosin jo ilmoittautusmislomakkeen Tahkolle, vaikken vielä tiedä ehdinkö edes ajamaan :) Koitetaan kuitenkin treenailla parhaan mukaan ja katsotaan sitten lähempänä.

Ei kommentteja: