perjantai 9. syyskuuta 2011

Abstrakteja mainoskuvia

Harvoin olen käyttänyt kuvissani mitään grafiikoita tai muita värihuiskaisuja mitä nykyään näkee paljon mainoskuvissa. Tämä puute oli korjattava, joten tein yhden setin vähän abstraktimpaa mainoskuvaa. Tarkoituksena oli käyttää paljon kirkkaita värejä ja erilaisia kuvioita/tekstuureja. Muutama kirkas ja "fressi" kuva sekä sitten pari kuvaa tummemmalla taustalla.

Mallina toimi Kaikkosen Sanni, joka on ollut aiemminkin minulla mallina. Sannilla on pitkä kokemus pr- ja kauneusalan hommista ja nykyään hän vetääkin kyseisellä alalla toimivaa yritystä Sunnyone Promotionia. Joten jos olet edustava ja ahkera alalle hakeutuva henkilö, niin kannattaa ottaa yhteyttä --> sanni.kaikkonen(a)gmail.com

Sittenpä kuvia kansalle:









Halusin saada malliin mahdollisimman hyvän ja tehokkaan valon, joten kolmella valolla mentiin kaikissa paitsi hyppykuvassa (korkovalo ei jostain syystä lauennut). Käytin valkoisen varjon läpi ammuttuja salamoita mallin molemmin puolin suht kovilla tehoilla ja sitten suoraan edestä täytin varjokohdat rengassalamalla. Lopputulema oli juuri sellainen mikä oli mielessä.

Ei kommentteja: