torstai 25. kesäkuuta 2009

Kamerarompetta ja hiilarin mussutusta

Laitoin toissa viikon perjantaina tilauksen Gadget infinityn pojille kameratarvikkeiden tiimoilta. Keskiviikkona postiluukusta kopsahtikin lappunen, joka kertoi paketin saapuneen Lappeenrannan tulliin. Syynäyksien ja muodollisuuksien jälkeen tullimies antoikin paketin kuin joululahjaa odottavalle lapselle :) Kamerakalusto siis täydentyi parilla Cactuksen vastaanottimella, kahdella säädettävällä jalustalla (max. reilut 2m) sekä kolmella varjolla (kaksi hopea pintaista heijastavaa ja yksi valkea läpiampuva). Illalla otettiinkin koekuvaukset uudella kalustolla. Sari ei ollut kovin yllättynyt, että isäntä oli taas raijannut lisää rompetta nurkkiin, mutta Peetu oli niistä melkoisen ihmeissään. Varsinkin kun kuvaushommiin alettiin, niin ilme oli melkoisen kummastunut :) Kokeneena linssiludena se kuitenkin oli kameran edessä rutiininomaisen mallikkaasti.



Onpas tullut vedettyä hiilareita koneeseen sen verran tukevasti tässä lähipäivinä, että oikein korvissa humisee. Huomenna Tahkolla poljetaan taas perinteinen TahkoMTB. Osanottajia oli viimeisen päivityksen mukaan yli 1400! Huh, tuo tapahtuma se kasvaa ja kasvaa. Tuskin tarvitsee yksin polkuja polkea, kun omassa sarjassakin (Miehet 60km) on jo 962 polkijaa (tilanne 26.6 klo:14.00). Jälki-ilmoittautujia tulee sitten vielä x verran. Kelit näyttää olevan kyllä todella lämmin ja toivotaan, että olisi edes puolipilvistä niin vähän viilentäisi. Jeps, nyt vielä viimeiset tankkaukset ja sitten valmistautumaan henkisesti huomiseen koitokseen! Kisanjälkeisiä tunnelmia luettavissa sitten viimestään maanantaina.


Puuroa med hillo & ehrmann. Nam! (Alkaa tosin tulla jo korvista pihalle)

2 kommenttia:

vv kirjoitti...

Meikä hajotti tuos viime valasumiitissä tommosen kiinanvarjon, hetken sitä varren laatua tutkittuani totesin et ostan seuraavaks kyl ihan kunnollisia :) ei näes kestäny kevyttä kaatumista nurtsille, vaan meni ihan säpäleiks ens iskulla...

nyt oottelenki et toi elinchromen heijastava sontsa tulis... sit oliski taas tän kuun valokuvausbudjetti täynnä :(

Oskari- kirjoitti...

Ei valaisumiittiä ilman hajonnutta kiinavarjoa :) Itseltä meni muuten myös yksi metallinen varjon osa poikki, kun kaatui jalusta siinä sillalla. Noh, hyvää et saa halvalla. Tosin tuon saa vielä fiksattua, joten täytyy ottaa varavarjoksi käyttöön.

Mukava miittinki oli! Otetaanhan tässä lähitulevaisuudessa uusiksi!