tiistai 9. marraskuuta 2010

Metallia

Viime viikonloppuna löysin itseni kuvaamasta erästä metallibändiä kymmenen jälkeen hautausmaalta. Kaveri pyysi mukaan kuvaushommiin ja toista kertaa ei tarvinnut houkutella :) Tehtiin ekaksi hieman kliinimpää kuvaa sisätiloissa mustaa verhoa vasten ja sitten bändin toivomuksesta vähän rakeisempaa kuvaa hautausmaalla.

Valaistus hoitui kahdella valolla ilman varjoja. Tein kovat sivuvalot kuviin, jotta saisin jyrkät varjot ukkojen olemuksiin. Hautausmaalla tuuppasin isot tappiin ja paukuttelin 1600-arvolla kuvia. Ulkokuvissa kokeilin toisenlaista valosetuppia. Yksi valo suoraan bändin takaa piirtämään henkilöiden rajoja ja sitten yksi valo 45-asteen kulmassa bändin etuoikealta. Bändien promokuvia onkin tulossa nyt jatkossakin ja se antaa kuvaushommiin taas ihan uutta potkua. Mukava tehdä välillä hieman synkempää matskua, kun kesällä oli aika monta tuhatta hääkuvaa työpöydällä.

Bändistä en vielä paljasta enempää juttua kuin kuviakaan, koska sen verran tuore kokoonpano on kyseessä. Sitten kun herrat saavat biisejä narulle ja ihmisten kuultavaksi, niin luulenpa että palaamme asiaan uudemman kerran! Tässä kuitenkin pieni närkkipala kuvauksista.

Ei kommentteja: