maanantai 15. marraskuuta 2010

Pyromaani-risteily

Taas oli aika perinteisen Pyromaani-risteilyn, jossa allekirjoittanut oli mukana jo kahdeksatta kertaa! (Huh tätä vuosien vierimistä) Kyseessä on siis Savonia ammattikorkeakoulun Varkauden yksikön vuosiristeily, jonne tänäkin vuonna otti osaa bussilastillisen verran juhlijoita. Tosin itse jouduin skippaamaan mukavan bussimatkan, koska oli paljon näppärämpää ajaa suoraan Kotkasta Helsinkiin.

Laivalla alkoi perusmeininki jo heti laivan lähtettyä Katajanokalta 17.30 ja varsinkin ensimmäistä kertaa ruotsinlaivalla mukana olleet ulkomaan vahvistukset tuntuivat olevan tohkeissaan :) Kansalaisuuksia oli edustettuna mm. Etelä-Afrikasta, Tsekistä, Espanjansta, Kiinasta ja Ranskasta. Kieliä opeteltiin puolin ja toisin, mutta fiilis oli jo siinä vaiheessa sen verran railakka ettei sanat jääneet mieleen kuin ohi kiitäväksi hetkeksi.

Seuraava päivä menikin sitten hengaillessa Tukholman keskustassa. Perinteiset paikat piti toki käydä taas läpi eli Sergelin torin Burger King ja Pickwick pub. Ei valittamista edelleenkään kummankaan puljun antimissa :)


Näissä kujissa on jotain mielenkiintoista, koska aina niitä tulee kuvattua :)


S-torilla


Burger King - 100% Nötkött!


Tukholmaa


Matkalla terminaaliin bongattiin sataman liepeiltä valokuvausaiheinen liike. Tarjolla oli monenlaista teosta valokuvaukseen liittyen. Jos aikaa olisi enemmän ollut, niin tuolla olisi viihtynyt pitkän tovin.


Teoksia oli tarjolla todella paljon ja aivan laidasta laitaan.

Toinen risteilypäivä meni aluksi lungisti kylpien Gabriellan kylpylässä ja loppuilta sitten hiki päässä joratessa. Kiitos taas kaikille kanssamatkustajille! Ensi vuonna uusiksi :)


Andy ja Peetun tulijaisankka poreissa

Sanottakoon vielä loppuun, että yllättävän kestävä kamera on toi Nikon S3000. Sen verran monta kertaa se tippui maahan ja otti osumaa, että odotin sen olevan entinen. Toimii silti kuin junan vessa! Osalla ei ollutkaan sitten kameroidensa kanssa yhtä hyvä tuuri, mutta onneksi on matkavakuutus :)

Ei kommentteja: