perjantai 21. lokakuuta 2011

Kalakukon kierros 2011

Vuosittain Kuopiossa järjestettävä maastopyöräilytapahtuma Kalakukon kierros ajettiin 15.10. koleassa syyskelissä. Vaikka mittari olikin vain muutaman asteen plussan puolella, niin paikalle oli kertyny paljon lajin harrastajia.


Kolopallon mittari kertoi kylmästä kelistä


Ajamisen nälkäistä pyöräilykansaa Kuopiohallin parkissa

Allekirjoittanut osallistui tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja tuoreena Kuopiolaisena treenikamut ja uusien reittien löytäminen kiinnosti kovasti. Sain mukaan kovakuntoisen treenikaverini ja muutenkin erittäin hyvä ystäväni Ipen, jonka kanssa on kisailtu mtb:ssä jo iät ajat :)


Opa & Ipe


Ipe testailee Pivotin säätöjä hetki ennen starttia.

Matkaan lähdettiin noin kello yhdeksän aikaan Kuopiohallin pihalta ja suuntasimme kohti Neulamäen kivikoita. Neulamäki on todella mahtavaa ulkoilualuetta kunnostettuine reitteineen, mutta kivikkoiset kunnostamattomat polut antavat haastetta varmasti jokaiselle maastopyöräilijälle. Kostea syyskeli teki kivikot/juurakot/pitkospuut aivan järkyttävän liukkaiksi, joka yllätti minut pariinkiin otteeseen. Kerran tangon yli ja pari kertaa aika kovasta vauhdista turvalleen.

Itse en ehtinytkään tempaista porukan mukana kuin aamulenkin (9.00-11.15), mutta kivaa oli. Urhoollisimmat kammenpyörittäjät ajoivat iltaan saakka! Katsotaan josko ensi vuonna ei olisi aikataulu ihan niin kiireellinen, niin ehtisi ajaa Kalakukon kierrosta pidemmänkin lenkin.

Ei kommentteja: