lauantai 30. marraskuuta 2013

Kesälomalla (osa 2.)

Tänä(kin) vuonna kesäloma oli pilkottu useampaan osaan ja tämän jälkimmäisen pätkän kylkeen kun liitti vielä isyysloman, niin sai mukavan viiden viikon lomapätkän. Pienten lasten kanssa nämä "lomat" ei todellakaan ole sluibailua kotisohvalla vaan tekemistä on keksittävä tai muuten alkaa jälkikasvu kiipeillä seinille.

Vastasyntyneen kanssa ei paljon vielä reissun lähdetä, joten aktiviteetit piti keksiä tästä lähimaastosta. Pienimmän kanssa leikkiminen on lähinnä sellaista hassuttelua ja maidon lipittämistä. Kovasti tyttö on alkanut jo tsekkailla mitä ympärillä tapahtuu. Äänet, värit ja liikkeet kummastuttua ja hymyilyttää kovasti. Pojan kanssa ollaan vietetty aikaa niin futiksen, hiekkakakkujen kuin piirrettyjen äärellä.


Rouvan kanssa ollaan koitettu ottaa aina johonkin väliin myös omaa aikaa ja ottaa myös vähän kiinni niitä telkkusarjoja, jotka katsomatta kiireisen syksyn tiimellyksessä. Lisäksi pari ihan hyvän oloista sarjaa on alkanut pyöriä telkustakin, joten ne on otettu katselulistalle.

(kuva: www.fanpop.com)
(kuva: clickdaytv.com)
(kuva: television.mxdwn.com)




Varmasti yksi juttu mikä tekee aina lomasta loman on se, että pääsee irroittautumaan työjutuista. Muutaman pienen jutun joutuu yrittäjä tekemään lomankin aikana, mutta ne voi laittaa ihan jo harrastamisen piikkiin ;) On tullut myös kuvattua nyt melko paljon ihan omia juttuja. Lomaparran rehottaessa ajattelin pitkästä aikaa asettautua myös itse kameran eteen.


Ei kommentteja: