keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jouluräyhä

Kääntölässä kajahtaa! Käväisin vielä joulun alla (22.12) tekaisemassa kuvauskeikan Jouluräyhän merkeissä. Kyseinen tapahtuma järjestettiin Varkauden Next Stepissä (Nekkarissa). Kööriä oli mukavasti paikalla ja sällit heitti hyvät setit lavalla! Jucci Manen ja Markku Let G:n keikan aikana taisi kaatua yksi monitorikin ja tippu yksi lamppu katosta :) Noh, se kuuluu välillä asiaan, kun esiintyvä artisti pistää parastaan.

Yllätyin 500D:n kohinatasoista ISO1600:ssa, jolla pääosin kuvasin keikan. Kohinaa oli havaittavissa huomattavasti vähemmän kuin nelisatasessa. Linssinä nokalla oli 50mm f/1.8. Kuvat oli tarkoitus saada nopeasti verkkoon, joten jouduin säätämään ne läppärillä. Tästä johtuen voi käsittelyn osalta esiintyä pieniä epätarkkuuksia. Esiintymispaikan valot oli myös huonot. Valot oli sijoitettu liian matalalle ja tehoja oli liikaa. Kuvatessa sai olla skarppina, ettei paidat/ihoalueet palaneet puhki tai sitten puolestaan alivalottunut muuten.


Jucci Mane


Markku Let G


DJ Ste-e-stedy aka Telly Tel aka Step by step


Markku ja fani.


Jucci & Markku

Juccin Manen ja Markku Let G:n musiikkia voit käydä tsekkaamassa --> www.myspace.com/markkuletgjuccimane

-----------------

Mukavaa Joulua kaikille! Muistakaahan pistää työrukkaset naulaan, nauttia joutenolosta ja makoisasta ruuasta! Näin ainakin itse meinasin tehdä ;)

Ei kommentteja: