torstai 31. joulukuuta 2009

Kohti uutta vuotta!

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Otimme uuden vuoden vastaan Savon sydämessä. Iltaan kuului hyvä porukka, kohtuudella juomaa, bensaa, dynamiittia, raketteja jne. :) Puolen yön aikaan käväistiin sitten vielä katsomassa Varkauden keskustassa ilotulitus, joka oli näyttävä! Vaikka oltiin kuvaamassa ja katsomassa ilotulitusta melko lähellä, niin Peetu ei ollut paukkeesta moksiskaan.

Porukkaa on kerääntynyt Pirtinvirran sillalle ottamaan vuotta vastaan.

Laskuhommia

Sain vihdoin avattua myös laskukauden 29.12 Kasurilassa. Lunta riitti ja rinteitä oli jo mukavasti auki. Piippua lumetettiin, joten sitä ihanuutta ei vielä tällä kertaa päässyt treenaamaan. Lämpötila oli juuri passeli (n. -5´C) ja laskemisesta todellakin nautti. Näkyvyys oli puolestaan hieman utuinen johtuen osittain tykityksestä ja pienestä tuulesta. Vuoden ekat laskut on aina pientä hakemista eikä mitään kovinkaan kummoista tule edes yritettyä. Innostuttiin Jaskan kanssa kuitenkin neppailemaan yhdestä pikkuboksista jopa parit voltitkin. Tästä se taas lähtee!


Kännykällä otettu foto Kasurilan utuisesta menosta.


Lopuksi vielä kaverin tekemä bongaus eräästä viime vuoden Slammerista:

"Slammer 5/2009 sivu 54 Heppu Pentin haastattelu:
K: Paas kertoen Snowboarding Finnish Openin hurjin hetki?
V: Polttarisankari smurffin puolitoista takajykää cornerista flätille niskoilleen, huhhuh..."

Heh, kukahan lie ollut Finnish Openissa laskemassa smurffiksi pukeutuneena? :D Korjataan tuota Heppu Pentin antamaa kommenttia sen verran, että kyseessä oli puolitoista mäkkäriä ja selälleen! :)

Ei kommentteja: