perjantai 5. joulukuuta 2014

Kalenteri pois, muita juttuja tilalle!

Joulukalenterin luukkujen aukaisemine täytyikin lopettaa ennenkuin pääsin edes vauhtiin. Täällä blogin puolella siis. Suklaakalenteri on vielä työn alla ja veikkauksen kalenterista kuitataan massit sitten jouluaattona ;)

Tosiaan jouduin ottamaan blogin joulukalenterin pois ihan puhtaasti aikataulusyistä. Tässä joulun alla kädet on niin täynnä hommia, että pakko on jostain koittaa pelastaa lisää tunteja päiviin. Sen mitä kiire opettaa on se, ettei kaikkea vaan yksinkertaisesti ehdi tekemään. Eikä välttämättä tarvitsekaan. Downshiftaillaan sopivasti niin pysyy meininki hyvänä eikä tule turhaa ressiä :) Olen tässä männä kuukausina koittanut aktivoitua hieman enemmän somessa. Aiemmin pölyttymässä ollut Twitter-tili on herätetty henkiin ja sinne on alkanut tulla sisältöä enemmän muualtakin kuin Instasta linkitettynä. Myös Instagrammiin putoilee kuvia tasaista tahtia.

Follow me maybe? Klikkaas näitä.

Twitter
Instagram

Tässä alkutalvesta pöytälaatikkoon on kuitenkin kertynyt aika paljon julkaisuja odottavia blogitekstejä. Vaikka joulukalenteri nyt vedettiin pois julkaisulistalta, niin tästä kuusta tulee joka tapauksessa hieman aktiivisempi bloggailukuukausi. Veikkaan, että porukkaa kiinnostaa lopun pelin kuitenkin enemmän jutut, joihin on nähty enemmän vaivaa kuin puolihuolimattomasti toteutettu joulukalenteri.

Näillä mennään kohti Joulua! :)


Ei kommentteja: